Waterbedden

Geniet van een heerlijke nachtrust

Ieder persoon is uniek, heeft andere slaapgewoonten en wensen. Als u slaapt, dan bent u in uitstekend gezelschap, namelijk dat van uzelf. Nooit anders bent u zozeer uzelf als tijdens de slaap. Daarom moet u zich ontspannen kunnen overgeven aan de rust die een gezonde slaap u brengt. Als slaapspecialist hebben wij gekozen voor het slapen op water. Uw lichaam wordt optimaal ondersteund, terwijl drukpunten, zoals wij die kennen in conventionele systemen, worden geminimaliseerd.

Bij Bed & Kast in Veendam vindt u de beste slaapsystemen van dit moment. Een selectie uitgekiende waterbedden en boxsprings die kunnen worden afgestemd op uw wensen en slaapgewoonten. Wij geven u graag een vrijblijvend uitgebreid slaapadvies.

AdvWaterbedden

Geen gedoe met moeilijke handleidingen, ontbrekende onderdelen en de gereedschapskist. Bij Bed&Kast.nl staat service op de eerste plaats. Na de aanschaf van uw nieuwe meubelstuk, maken wij graag een afspraak om uw nieuwe meubel(s) bij u thuis te komen monteren.

Uw meubels zijn een sieraad voor uw woning, daarom wilt u ze zo lang mogelijk mooi houden. Door uw meubelstukken goed te onderhouden, zorgt u dat ze langer meegaan. Bed&Kast.nl is gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van meubels. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken, de juiste verzorging en de onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw meubelen ook voor u verzorgen. Kom naar onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.

Wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 0598 – 627777 of stuur een e-mail naar info@bedenkast.nl. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat wij ter plekke een advies op maat kunnen geven.