Schuifwandkasten

De juiste opbergruimte voor iedere ruimte

Het schuifwandsysteem van Bed & Kast in Veendam biedt opbergruimte op maat voor elk interieur. Schuifwandkasten zijn ruimtebesparend en vrijwel overal toe te passen. De schuifwandkasten zijn vervaardigd van eersteklas materialen met een keur aan variatiemogelijkheden. De kogelgelagerde wielen in aluminium profielen lopen soepel en geruisloos. Zowel de kasten als de kastinterieurs worden compleet op maat gemaakt.

Een bijzonder schuifwandsysteem, voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, Waar u maar wilt, in huis of kantoor. Een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt. Kwaliteit van de bovenste plank. Geen situatie zo bijzonder of er is wel een uitgekiende oplossing voor. Ook schuine wanden en plafonds behoeven geen probleem te vormen. U kunt de schuifwanden zelfs als scheidingswand toepassen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… U stelt uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is. U bent van harte welkom in onze gezellige winkel in Veendam voor een individueel advies op maat. Uiteraard komen we ook vrijblijvend bij u thuis.

AdvSchuifwandkasten

Geen gedoe met moeilijke handleidingen, ontbrekende onderdelen en de gereedschapskist. Bij Bed&Kast.nl staat service op de eerste plaats. Na de aanschaf van uw nieuwe meubelstuk, maken wij graag een afspraak om uw nieuwe meubel(s) bij u thuis te komen monteren.

Uw meubels zijn een sieraad voor uw woning, daarom wilt u ze zo lang mogelijk mooi houden. Door uw meubelstukken goed te onderhouden, zorgt u dat ze langer meegaan. Bed&Kast.nl is gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van meubels. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken, de juiste verzorging en de onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw meubelen ook voor u verzorgen. Kom naar onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.

Wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 0598 – 627777 of stuur een e-mail naar info@bedenkast.nl. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat wij ter plekke een advies op maat kunnen geven.