Parket en Laminaat

Kwaliteitsvloeren voor iedere inrichting en stijl

Met een laminaat- of parketvloer van Meister kies je voor een vloer met een prachtige uitstraling die praktisch is in onderhoud en waarvan je kunt genieten. Niet alleen om te zien, maar ook om op te leven. Leverbaar in een keur aan decors en kleuren.

Laminaatvloeren staan bekend om hun hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, de ultieme vloer voor een intensieve belasting. En verkrijgbaar in niet van echt hout of steen te onderscheiden motieven en kleuren zoals marmer of travertin. Een unieke woonbeleving met verschillende uitstralingen zoals onder andere een robuuste laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisdeel.

Tijdloze, strakke, elegante vloeren voor jarenlang plezier. Wilt u toch liever echt hout? Geen probleem. Bed & Kast uit Veendam heeft een meer dan ruime keuze. Onze vloeren overtuigen niet alleen door uiterlijk en gevoel maar met name in het dagelijks gebruik. En…. milieuvriendelijk!! Tot ziens in onze showroom.

AdvLaminaat

Geen gedoe met moeilijke handleidingen, ontbrekende onderdelen en de gereedschapskist. Bij Bed&Kast.nl staat service op de eerste plaats. Na de aanschaf van uw nieuwe meubelstuk, maken wij graag een afspraak om uw nieuwe meubel(s) bij u thuis te komen monteren.

Uw meubels zijn een sieraad voor uw woning, daarom wilt u ze zo lang mogelijk mooi houden. Door uw meubelstukken goed te onderhouden, zorgt u dat ze langer meegaan. Bed&Kast.nl is gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van meubels. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken, de juiste verzorging en de onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw meubelen ook voor u verzorgen. Kom naar onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.

Wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 0598 – 627777 of stuur een e-mail naar info@bedenkast.nl. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat wij ter plekke een advies op maat kunnen geven.