Montage en onderhoud

U verdient altijd de beste service

Service staat voor Bed & Kast altijd op de eerste plaats. Wij gaan u niet vermoeien met ingewikkelde handleidingen, ontbrekende onderdelen of een stuk gereedschap dat u niet in huis heeft. Wij nemen de montage van uw nieuwe meubelen graag uit handen. Onze ervaren medewerkers monteren op deskundige wijze uw meubelstuk, waardoor u jarenlang met veel plezier gebruik kunt maken van uw bed of kast. Na aanschaf van uw nieuwe meubel maken wij meteen een afspraak met u, om bij u thuis langs te komen voor de montage. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe meubel.

Ook voor onderhoud van uw meubel bent u bij Bed & Kast uit Veendam aan het juiste adres. Uw meubels zijn een sieraad voor uw woning, daarom wilt u ze zo lang mogelijk mooi houden. Door uw meubelstukken goed te onderhouden, zorgt u dat ze langer meegaan. Bed & Kast is gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van meubels. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken, de juiste verzorging en de onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw meubelen ook voor u verzorgen. Kom naar onze winkel in Veendam of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.

Heeft u naar aanleiding van de informatie op onze website vragen, of wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 0598 – 627777 of stuur een e-mail naar info@bedenkast.nl. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat wij ter plekke een advies op maat kunnen geven.

Geen gedoe met moeilijke handleidingen, ontbrekende onderdelen en de gereedschapskist. Bij Bed&Kast.nl staat service op de eerste plaats. Na de aanschaf van uw nieuwe meubelstuk, maken wij graag een afspraak om uw nieuwe meubel(s) bij u thuis te komen monteren.

Uw meubels zijn een sieraad voor uw woning, daarom wilt u ze zo lang mogelijk mooi houden. Door uw meubelstukken goed te onderhouden, zorgt u dat ze langer meegaan. Bed&Kast.nl is gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van meubels. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken, de juiste verzorging en de onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw meubelen ook voor u verzorgen. Kom naar onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.

Wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 0598 – 627777 of stuur een e-mail naar <a href=”info@bedenkast.nl”>info@bedenkast.nl</a>. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat wij ter plekke een advies op maat kunnen geven.