Meubelen op maat

De meubel dat altijd past, op maat voor u gemaakt

Al tijdens op zoek naar een nieuw meubelstuk, ziet u het perfecte meubel in uw hoofd al helemaal voor u? Dan kunt u er voor kiezen om het meeste gelijkende meubelstuk in standaard formaat in de winkel te kopen. Maar u kunt ook een bezoekje brengen aan de winkel van Bed & Kast in Veendam. Of het nu gaat om een wandkast, ladenkast, kantoorkast, dressoir of iets anders. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

U laat Bed & Kast uw idee uitvoeren. Geheel naar uw wensen. Alle basismodellen zijn variabel in breedte, lengte, hoogte, diepte en kleur. Alles is mogelijk zoals u het graag hebben wilt. Voor uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, gang… u kunt het zo gek niet bedenken of Bed & Kast uit Veendam maakt het voor u.

We zijn eigenwijs en anders en we geloven niet in gemakkelijke confectie, maar zoeken met u naar de meest ideale oplossing. Maatwerk dus. Met aandacht, vakmanschap en individueel advies op maat… Niks is ons te gek. TV-kasten (zwevend), audiomeubelen, badkamermeubelen, dressoirs, slaapkamerkasten, eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken. Of beter gezegd, wat u zich maar wenst. Uiteraard in uw favoriete kleuren. Meubelen en advies op maat. We zien u graag in onze showroom in Veendam.

AdvMeubelen op maat

Geen gedoe met moeilijke handleidingen, ontbrekende onderdelen en de gereedschapskist. Bij Bed&Kast.nl staat service op de eerste plaats. Na de aanschaf van uw nieuwe meubelstuk, maken wij graag een afspraak om uw nieuwe meubel(s) bij u thuis te komen monteren.

Uw meubels zijn een sieraad voor uw woning, daarom wilt u ze zo lang mogelijk mooi houden. Door uw meubelstukken goed te onderhouden, zorgt u dat ze langer meegaan. Bed&Kast.nl is gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van meubels. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken, de juiste verzorging en de onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw meubelen ook voor u verzorgen. Kom naar onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.

Wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 0598 – 627777 of stuur een e-mail naar info@bedenkast.nl. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat wij ter plekke een advies op maat kunnen geven.