Boxsprings

Comfortabel slapen in stijl

Deze website is vooral bestemd voor iedereen die niet wakker wil blijven liggen of gebroken opstaat. Mensen die graag willen genieten van een heerlijke nachtrust. Bij Bed & Kast in Veendam vindt u een uitgebreid programma aan slaapsystemen. Waterbedden en boxsprings in optima forma. In klassiek of modern, voor ieder budget. Het gaat ons erom dat u zich kunt ontspannen en kunt overgeven aan de rust van een gezonde slaap. Elke boxspring heeft meerdere comfort lagen: de boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daarbovenop, en als laatste het topmatras. Matrassen zijn er in verschillende hardheden, zodat u uw boxspring kunt afstemmen op uw eigen lichaamsbouw en voorkeur.

Ook voor accessoires, zoals kussens, dekbedovertrekken, moltons en lakens bent u bij Bed & Kast aan het juiste adres. Mooie merken voor gunstige prijzen. Een goed matras helpt in veel gevallen tegen rugklachten. De juiste aansluiting van een matras op het lichaam gedurende de nacht heeft namelijk een grote invloed op het slaapcomfort. Wanneer u slaapt op een matras welke versleten is of niet geschikt is voor uw lichaam kunt u snel gezondheidsklachten krijgen. Uiteraard leveren we ook alle mogelijke onderhoudsmiddelen voor uw waterbed en boxspring. Ervaar het ultieme slaapcomfort met een boxspring-combinatie van Bed & Kast. Helemaal aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Matras, hoofd- en voetbord, pootjes en bekleding zijn naar eigen wens samen te stellen. Daarom makkelijk aan te passen aan uw slaapkamerinterieur. U bent van harte welkom in onze winkel in Veendam.

Geen gedoe met moeilijke handleidingen, ontbrekende onderdelen en de gereedschapskist. Bij Bed&Kast.nl staat service op de eerste plaats. Na de aanschaf van uw nieuwe meubelstuk, maken wij graag een afspraak om uw nieuwe meubel(s) bij u thuis te komen monteren.

Uw meubels zijn een sieraad voor uw woning, daarom wilt u ze zo lang mogelijk mooi houden. Door uw meubelstukken goed te onderhouden, zorgt u dat ze langer meegaan. Bed&Kast.nl is gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van meubels. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken, de juiste verzorging en de onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw meubelen ook voor u verzorgen. Kom naar onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.

Wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 0598 – 627777 of stuur een e-mail naar info@bedenkast.nl. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat wij ter plekke een advies op maat kunnen geven.