Boekenkasten

Uw boeken verdienen een mooie plek

Droomt u wel eens van een brede wand vol boeken, het liefste met een bijpassende trap ervoor? Verdienen uw boeken ook een prachtige plaats in uw interieur, maar weet u af en toe niet waar u ze op moet bergen? Dan wordt het tijd om een bezoek te brengen aan de winkel van Bed & Kast in Veendam. Wij hebben oplossingen voor ieder interieur. Of het nou gaat om kleine oppervlakten, enorme wandkasten, in hout of moderne materialen, bij Bed & Kast vindt u een uitgebreid assortiment.

Voor iedere ruimte en toepassing in uw huis kunnen wij een kast samenstellen. Want zeg nou zelf, een prachtig ingebouwde boekenkast heeft toch een geweldige uitstraling en geeft uw woon- of werkkamer net dat beetje extra cachet. Uw boekenkast kan op de millimeter nauwkeurig worden ontworpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. De planken in de kast zijn van dusdanige dikte, dat doorzakken tot het verleden behoort. Uiteraard zijn de meeste kasten geheel naar wens in te richten, dit betekent dat ook uw TV of porselein een plaatsje in uw kast kan innemen.

De boekenkasten kunnen op maat worden gemaakt, desgewenst van vloer tot plafond en in iedere gewenste breedte. Daarmee wint u niet alleen een zee van ruimte, u geeft uw boeken ook nog eens de plaats die zij in uw interieur verdienen. Door de prachtige kleuren en veelzijdige materialen, brengt de boekenkast sfeer in uw interieur. Breng een bezoek aan onze winkel in Veendam en laat ons uw wensen weten, breng eventueel de maten van de door u gewenste kast mee, dan geven wij u een geheel vrijblijvend advies op maat.

Geen gedoe met moeilijke handleidingen, ontbrekende onderdelen en de gereedschapskist. Bij Bed&Kast.nl staat service op de eerste plaats. Na de aanschaf van uw nieuwe meubelstuk, maken wij graag een afspraak om uw nieuwe meubel(s) bij u thuis te komen monteren.

Uw meubels zijn een sieraad voor uw woning, daarom wilt u ze zo lang mogelijk mooi houden. Door uw meubelstukken goed te onderhouden, zorgt u dat ze langer meegaan. Bed&Kast.nl is gespecialiseerd in het onderhouden en verzorgen van meubels. Wij kunnen u adviseren over het schoonmaken, de juiste verzorging en de onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw meubelen ook voor u verzorgen. Kom naar onze winkel of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.

Wilt u een vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 0598 – 627777 of stuur een e-mail naar info@bedenkast.nl. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat wij ter plekke een advies op maat kunnen geven.